Deelnemersinformatie


Deelnemersinformatie

 

Betreding van het parcours
Wij zijn voor de organisatie van de run mede afhankelijk van de medewerking van landeigenaren. Om deze samenwerking ook naar de toekomst te behouden, is het niet toegestaan om zonder toestemming van het bestuur voor de run op het parcours te lopen. Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

 

Aanmelden voor de run
De starttijden worden minimaal 1 week van te voren op deze website gepubliceerd. Deelnemers moeten zich minimaal 1 uur voor aanvang van de run melden bij de aanmeldtafels (A). Bij deze tafel ontvang je ook het genummerde wedstrijdshirt en natuurlijk je rode(of oranje) polsbandje. Tijdens deelname moet dit shirt verplicht duidelijk zichtbaar gedragen worden.

 

Tassenopslag
Je kunt je tas afgeven bij de bewaakte tassenopslag (T). Om je tas op te halen laat je je deelnemers t-shirt zien.

 

Starten
Onder de menukeuze ‘starttijden’ zijn de startgroepen terug te vinden. Iedere deelnemer is met zijn eigen startnummer in een startgroep ingedeeld. Onthoud je startnummer goed!

Praktisch
– Draag een lange nauwsluitende broek van rekbare stof (tight) of een oude trainingsbroek.
– Draag afhankelijk van de weersomstandigheden meerdere dunne laagjes. Bij voorkeur een thermoshirt. Je deelnemersshirt draag je over de andere lagen heen.
– Neem een plastic tas mee voor je natte spullen.
– Er is geen pinautomaat op het terrein. Bij het cafetaria kunt u wel met pinpas betalen.
– Neem een legitimatiebewijs mee bij het afhalen van je shirt moet je deze kunnen tonen!
– Het parcours is om 17:30 uur gesloten!

Douchen en omkleden
Op het RCN terrein zijn douches (inclusief kleedruimte) aanwezig (D). Het is NIET toegestaan om deze ruimten met vieze kleding te betreden. Trek vooraf zoveel mogelijk vieze kleding uit en plaats deze in een zak. Ga daarna naar binnen om te douchen en om te kleden. Zo houden we de ruimte voor iedereen schoon en beschikbaar!

Deelname aan de run
Alle deelnemers moeten zich houden aan het reglement van de Nederlandse Survivalbond. Deze is hier te downloaden: SBN Deelnemersreglement.

Annulering bij extreem weer
Statistisch gezien is de kans op extreem weer in het Hang-On Run weekend erg klein. Mochten wij helaas toch genoodzaakt zijn om een van de dagen ivm extreme weersinvloeden te annuleren, dan vindt er geen restitutie plaats. In overleg met de Survivalbond Nederland plannen we dan een nieuwe wedstrijddag in.