Covid-19De stichting Hang-On Run gaat er volledig voor om de run mogelijk te maken in november. Wij organiseren 2 verschillende evenementen dit weekend: de run op zaterdag en de run op zondag. Het gaat op beide dagen om andere wedstrijden en andere deelnemers. Dit is dus geen meerdaags evenement.

Mocht in Nederland de situatie rondom Covid-19 verslechteren, kan het zijn dat door nieuwe maatregelen de run geen doorgang kan vinden. Indien dit het geval is:
– Zullen tickets omgezet worden naar de run van volgend jaar.
– Zal er geen geld gerestitueerd worden.

Onze run wordt georganiseerd door Stichting Hang-On Run. De stichting heeft geen winstoogmerk. Indien de run op het allerlaatste moment (een dag voor plaatsvinden bijvoorbeeld) geannuleerd dient te worden door verscherping van Covid-19 maatregelen, zal gekeken worden in hoeverre het mogelijk is tickets door te schuiven naar volgend jaar zonder dat de Stichting failliet gaat.

Vooralsnog is de verwachting dat alle Covid-19 maatregelen in november zijn afgebouwd. Daardoor kan de run doorgaan. Is het mogelijk dat er tegen die tijd nieuwe maatregelen worden afgekondigd. We zullen jullie hiervoor op de hoogte houden, maar vragen ook om jullie begrip in deze onzekere tijd. Voor meer informatie over Covid-19 in het algemeen en specifiek voor sport, zie Rijksoverheid – Algemeen en Rijksoverheid – Sport.