Covid-19


Update n.a.v. nieuwe maatregelen 13 november

De Hang On Run gaat definitief door! De evenementen vergunning is verkregen van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Onderstaande zal gelden dit weekend:
– Sporters zijn welkom waarvan 18+ uitsluitend middels QR-code check.
– Toeschouwers niet toegestaan.
– Uitzondering zijn ouders van jeugdleden tot en met 17 die als begeleider aanwezig moeten zijn indien ze een QR-code hebben.
– Buiten de run om houdt zoveel mogelijk 1,5m afstand.
– Binnen horeca RCN is QR-code verplicht!

Wij hopen dat jullie deze beperkingen respecteren en dat we allemaal van onze sport kunnen genieten op de Utrechtse Heuvelrug.

—————————————————————————————————————————————

Corona toegangsbewijs bij de Hang-On Run 2021.

Voor deelnemers (18+) en publiek (13+) van de Hang On Run 2021 is een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht. Dit geldt ook voor toeschouwers op het evenemententerrein (start & finish) en de horeca.

Een coronatoegangsbewijs is te verkrijgen door te voldoen aan de 3G-regel (getest, gevaccineerd of genezen).

De organisatie doet er alles aan om de run dit jaar door te laten gaan. Deze maatregel is ons verplicht en is gekoppeld aan onze evenementenvergunning. Daarom vragen wij onze deelnemers en toeschouwers om begrip en medewerkerking voor deze maatregel.

Wij organiseren 2 verschillende evenementen dit weekend: de run op zaterdag en de run op zondag. Het gaat op beide dagen om andere wedstrijden en andere deelnemers. Dit is dus geen meerdaags evenement.

Mocht in Nederland de situatie rondom Covid-19 verslechteren, kan het zijn dat door nieuwe maatregelen de run geen doorgang kan vinden. Indien dit het geval is zal er vanwege al gemaakte kosten geen geld gerestitueerd worden.

Vooralsnog is de verwachting dat de run kan doorgaan. Is het mogelijk dat er tegen die tijd nieuwe maatregelen worden afgekondigd. We zullen jullie hiervoor op de hoogte houden, maar vragen ook om jullie begrip in deze onzekere tijd. Voor meer informatie over Covid-19 in het algemeen en specifiek voor sport, zie Rijksoverheid – Algemeen en Rijksoverheid – Sport.